a
Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean solli citudin, lorem quis bibendum.

Follow Me

info@art-fences.be |Offertedienst: 0499/82 85 45

STEENKORF TUINHAARD TOEPASBARE PAGINA’S

BBQ TOEBEHOREN  – BREUKSTEEN – BUIZEN – POEDERCOATING

Steenkorf tuinhaarden

Een steenkorf tuinhaard ook bekend als terrashaard is een absolute must-have voor de tuinliefhebber. Geniet tot in de late uurtjes van uw tuin en zorg in een handomdraai voor een romantische avond onder de sterrenhemel. Of organiseer een tuinfeest waar u vervolgens deze prachtige tuinhaard zo omtovert tot barbecue. Koude zomernachten verdwijnen als sneeuw voor de zon, en buiten napraten was nog nooit zo gezellig. Zeker omdat bijen, wespen en andere zomerinsecten wegblijven uit uw tuin door de zalige houtrook wanneer u rustig aan het genieten bent.

Kortom een terrashaard kopen wordt dé investering van het jaar. Het is de ideale manier om de warmte en gezelligheid van uw woning door te trekken naar uw tuin of terras. Voor de iets kleinere tuinen is deze steenkorf blokhaard ideaal. Geniet van 180° knetterend vuur.

art n°: 800-00-189560

schanskorf (hxbrxd): 180 x 95 x 60cm

Met stenen achteraan

Thermisch verzinkt volgens ISO 1461

Zoals u wellicht weet is Art-Fences de specialist in steenkorven. Daarom zijn onze terrashaarden standaard ingebouwd in steenkorven. Dit heeft zowel praktische als esthetische voordelen. Door de natuurlijke eigenschappen van onze breukstenen houden deze de warmte ook nog even vast.

Is een terrashaard te groot voor u? Dan hebben we een alternatief om alsnog de warme gezelligheid naar buiten te brengen. Een terrasverwarmer is mogelijks de oplossing voor u. Deze terrasverwarmer is veel compacter en dus ideaal geschikt voor kleinere tuinen of terrassen.

P.s. Heeft u bezoek? Laat hen dan meegenieten en ontvang een 10 voor sfeer en gezelligheid. Dankzij onze prachtige terrashaarden of terrasverwarmers.

Deze wordt standaard leeg geleverd en wordt ter plaatse gevuld met breukstenen.

Het BBQ-element is optioneel en wordt niet standaard bijgeleverd.

Een losse schoorsteen is apart per meter verkrijgbaar (lengte afhankelijk van de locatie)

error: