a
Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean solli citudin, lorem quis bibendum.

Follow Me

info@art-fences.be |Offertedienst: 0499/82 85 45

STEENKORF HOEKHAARD TOEPASBARE PAGINA’S

BREUKSTEEN – BUIZEN – POEDERCOATING

Steenkorf hoekhaard

Een steenkorf hoekhaard ook bekend als terrashaard is een absolute must-have voor de tuinliefhebber. Geniet tot in de late uurtjes van uw tuin en zorg in een handomdraai voor een romantische avond onder de sterrenhemel. Of organiseer een tuinfeest waar u vervolgens met z’n allen rond deze prachtige tuinhaard zit. Koude zomernachten verdwijnen als sneeuw voor de zon, en buiten napraten was nog nooit zo gezellig. Zeker omdat bijen, wespen en andere zomerinsecten wegblijven uit uw tuin door de zalige houtrook wanneer u rustig aan het genieten bent.

Kortom een terrashaard kopen wordt dé investering van het jaar. Het is de ideale manier om de warmte en gezelligheid van uw woning door te trekken naar uw tuin of terras. Voor de iets kleinere tuinen is deze steenkorf blokhaard ideaal. Hiermee kan u in een hoek van 90° genieten van knetterend vuur.

art n°: 800-00-185050

schanskorf (hxbrxd): 180 x 50 x 50cm

Thermisch verzinkt volgens ISO 1461

Zoals u wellicht weet is Art-Fences de specialist in steenkorven. Daarom zijn onze terrashaarden standaard ingebouwd in steenkorven. Dit heeft zowel praktische als esthetische voordelen. Door de natuurlijke eigenschappen van onze breukstenen houden deze de warmte ook nog even vast.

Is een terrashaard te groot voor u? Dan hebben we een alternatief om alsnog de warme gezelligheid naar buiten te brengen. Een terrasverwarmer is mogelijks de oplossing voor u. Deze terrasverwarmer is veel compacter en dus ideaal geschikt voor kleinere tuinen of terrassen.

P.s. Heeft u bezoek? Laat hen dan meegenieten en ontvang een 10 voor sfeer en gezelligheid. Dankzij onze prachtige terrashaarden of terrasverwarmers.

Deze wordt standaard leeg geleverd en wordt ter plaatse gevuld met breukstenen.

In tegenstelling tot onze andere terrashaarden kan dit model niet geleverd worden met een BBQ-element.

Een losse schoorsteen is apart per meter verkrijgbaar (lengte afhankelijk van de locatie)

error: