a
Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean solli citudin, lorem quis bibendum.

Follow Me

info@art-fences.be |Offertedienst: 0499/82 85 45 | Klantenservice: 0491/10 20 30

ONTDEK OOK ONZE GEPOEDERCOATE MOGELIJKHEDEN!

TOEPASBARE PAGINA’S:

SCHANSKORVENBREUKSTEEN – AUTOMATISERING – POEDERCOATING

Schuifpoorten

Om aan ieders wensen tegemoet te komen, is ons aanbod uiterst gevarieerd. Onze residentiële poorten zijn in alle ral-kleuren verkrijgbaar en al dan niet met binnenwerk: spijlen, geperforeerde plaat, geprofileerde plaat, tropisch hardhout, enz.
Ook extra veiligheidstroeven zoals puntenkam of elektrisch veiligheidsslot zijn mogelijk. De poorten zijn manueel te bedienen of automatisch via afstandsbediening, smartphone, drukknoppen, parlofonie, videofonie, codeklavieren en andere toegangscontrolesystemen, welke perfect kunnen ingewerkt worden in ons gamma steenkorven/ schanskorven. Alle poorten zijn ook CE- conform.

Voor de meeste schuifpoorten kunnen we zelfs de motor inbouwen in de steunpaal, zodat deze niet zichtbaar is en een mooier, strakker geheel vormen.

Duurzame schuifpoort?

Eén van onze stokpaardjes is de schuifpoort, vrijdragend of op rail. ART-fences onderscheidt zich hierin dankzij de volledig afgelaste en solide stalen constructie. Hiermee maximaliseren we de stevigheid van de poort, wat de duurzaamheid ten goede komt. De massieve poort en sterke geleidingswielen voorkomen ook een overbelasting van de motor, wat opnieuw de levensduur van de schuifpoort positief beïnvloedt. Door de dubbele stalen onderbalk blijft uw poort perfect op een strakke lijn bij het openen en sluiten.

Wij helpen u bij uw keuze:

U ziet door de bomen het bos niet meer? Onze binnendienst helpt u graag om voor het juiste type poort te kiezen. We komen bij u langs en luisteren naar uw wensen en voorkeuren.

  • Welke poort zoekt u?
  • Wat is daarbij belangrijk?
  • Wat hebt u nodig?

Samen vinden we precies die poort die perfect bij u en uw eigendom past.

REFERENTIES

error: Content is protected !!