a
Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean solli citudin, lorem quis bibendum.

Follow Me

info@art-fences.be |Offertedienst: 0499/82 85 45

de red rock breuksteen foto’s zijn louter indicatief en kunnen afwijkingen vertonen ten opzichte van de reële materialen!

RED ROCK BREUKSTEEN

OOK BEKEND ALS:

Baskisch rood

ORIGINE:

Spaanse kalksteen

SOORTELIJK GEWICHT:

1650 kg/m3

LA:

30

KORRELMATEN:

50/80 (voorraad)

GERELATEERDE PRODUCTEN:
OPMERKINGEN

De Red Rock breuksteen is prachtig exclusieve zacht rood genuanceerde breuksteen met mooi diepe witte aders. Net als de Belgisch rood breuksteen haal je met deze een prachtig landelijk en authentieke steen in huis met een  karakter dat ons aan een eerder Zuid-Europese vakantiestijl doet denken. Ervaar dagelijks Italië en Zuid-Frankrijk in je tuin, park of project met deze zachte warme zuiderse kleuren. En wanneer de zon wat minder schijnt en de regen de stenen bevochtigd zal de steen nog warmer kleuren waardoor u zelfs op de meest Belgische dagen u zich toch op vakantie waant. De Red Rock is een prachtige Spaanse kalksteen  waar u nog lang plezier aan kan beleven.

TOEPASSINGEN

De Red Rock breuksteen is ideaal geschikt voor schanskorven (steenkorven), waterbouw, of als sier keien voor decoratieve toepassingen rondom uw huis, tuin en park.

KLEURFAMILIE

De Red Rock breuksteen  bevindt zich in onze rode breuksteen kleurenfamilie. Wij raden steeds aan om binnen een kleurenfamilie te kijken die al aanwezig is in de omgeving. Denk aan de kleur van de gevel, ramen, deuren en andere accenten. Uiteraard kan je ook kiezen voor een accentkleur door gebruik te maken van andere kleurenfamilies.

Binnen onze rode breuksteen kleurenfamilie heb je  ook nog onze: Belgisch rood breuksteen

Ook hebben we onze grijze kleurenfamilie wat zich vaak ook laat combineren met het rode kleurenprofiel : ardenner grijs, Basalt-, Blue Berry-, Doornikse-, Nero Ebano en de Ice Blue breukstenen.

LEVERINGSMETHODE

De breuksteen is bij ons verkrijgbaar in zowel big bags van 500, 1.000 & 1.500 KG als losgestort. Indien u meer dan 10 ton nodig heeft is het voordeliger om hiervoor te kiezen. In dit geval wordt de Red Rock breuksteen vanuit de vrachtwagen meteen gestort op de locatie. 

error: