a
Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean solli citudin, lorem quis bibendum.

Follow Me

info@art-fences.be |Offertedienst: 0499/82 85 45

De lava breuksteen foto’s zijn louter indicatief en kunnen afwijkingen vertonen ten opzichte van de reële materialen!

LAVA BREUKSTEEN

OOK BEKEND ALS:

Porodur siersteen, Lavalith

ORIGINE:

Lava

SOORTELIJK GEWICHT:

1300 kg/m3

LA:

30

KORRELMATEN:

40/80 (voorraad)

80/150

GERELATEERDE PRODUCTEN:
OPMERKINGEN

Deze lava breuksteen voldoet aan de strengste eisen en normen qua porositeit, samenstelling, soortelijk gewicht, enz. Deze breuksteen is licht in gewicht en waterdoorlatend. Het rustieke karakter van de lava vind je in geen enkele andere breuksteen terug. Elke lava steen heeft een eigen verhaal, een eigen verleden en dat geeft deze breuksteen een heel sterk karakter. Vergis je niet met de basalt breuksteen die inderdaad ook een vulkanisch gesteente is maar minder geleefd is. Deze lava breuksteen komt in vergelijking met de basalt uit een hogere gesteentelaag. Deze premium breukstenen zijn dé beste kwaliteit die u zal vinden, zowel op gewicht als kleur. 

Deze breuksteen is ideaal geschikt voor schanskorven (steenkorven), waterbouw, of als sier keien voor decoratieve toepassingen rondom uw huis, tuin en park maar ook als gebruik in filtertoepassingen. 

KLEURFAMILIE

De lava breuksteen  bevindt zich in onze bruine breuksteen kleurenfamilie. Wij raden steeds aan om binnen een kleurenfamilie te kijken die al aanwezig is in de omgeving. Denk aan de kleur van de gevel, ramen, deuren en andere accenten. Uiteraard kan je ook kiezen voor een accentkleur door gebruik te maken van andere kleurenfamilies.

Helaas hebben we geen andere breukstenen in onze bruine kleurenfamilie. Wel hebben we er enkele uit andere kleurenfamilies die bruine tinten hebben en alsnog vaak passen bij de bruine omgeving. Deze zijn: Belgisch Rood-, Roc D’or-, Bourgogne– en de Silistone breuksteen.

LEVERINGSMETHODE

De breuksteen is bij ons verkrijgbaar in zowel big bags van 500, 1.000 & 1.500 KG als losgestort. Indien u meer dan 10 ton nodig heeft is het voordeliger om hiervoor te kiezen. In dit geval wordt de lava breuksteen vanuit de vrachtwagen meteen gestort op de locatie.

error: