a
Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean solli citudin, lorem quis bibendum.

Follow Me

info@art-fences.be |Offertedienst: 0499/82 85 45 | Klantenservice: 0491/10 20 30

ONTDEK OOK ONZE GEPOEDERCOATE MOGELIJKHEDEN!
COMBINEER UW POORT MET EEN SCHANSKORF AFSLUITING

TOEPASBARE PAGINA’S:

SCHANSKORVEN – AUTOMATISERING – POEDERCOATING

Draaihekken

Om aan ieders wensen tegemoet te komen, is ons aanbod uiterst gevarieerd. Van strakke schuifpoorten tot barokke dubbele draaipoorten.
Onze residentiële poorten zijn in alle ral-kleuren verkrijgbaar en al dan niet met binnenwerk: spijlen, geperforeerde plaat, geprofileerde plaat, tropisch hardhout, enz.
Ook extra veiligheidstroeven zoals puntenkam of elektrisch veiligheidsslot zijn mogelijk. De poorten zijn manueel te bedienen of automatisch via afstandsbediening, smartphone, drukknoppen, parlofonie, videofonie, codeklavieren en andere toegangscontrolesystemen, welke perfect kunnen ingewerkt worden in ons gamma steenkorven/ schanskorven.
Alle poorten zijn ook CE- conform.

solide draaipoort?

Elk model binnen het gamma residentiële poorten is verkrijgbaar als schuifpoort en als draaipoort. Welke uitvoering u kiest, is afhankelijk van het terrein waar de poort wordt geplaatst en van uw budget.

Een draaipoort is een uitstekend alternatief voor wie over minder ruimte of budget beschikt. Onze draaipoorten komen in de meest uiteenlopende maten, stijlen en kleuren. Afhankelijk van de toepassing en uw wens. De stevige vergrendeling geeft net dat tikkeltje meer veiligheidsgevoel zodat u zich op elk moment beschermd weet. Naar afwerking toe zijn tal van opties mogelijk, waaronder overklimbeveiliging en toegangscontrolesystemen.

Wij helpen u bij uw keuze.

U ziet door de bomen het bos niet meer? Onze binnendienst helpt u graag om voor het juiste type poort te kiezen. We komen bij u langs en luisteren naar uw wensen en voorkeuren.

  • Welke poort zoekt u?
  • Wat is daarbij belangrijk?
  • Wat hebt u nodig?

Samen vinden we precies die poort die perfect bij u en uw eigendom past.

Afspraak maken? Contacteer ons vrijblijvend.

REFERENTIES

error: Content is protected !!