a
Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean solli citudin, lorem quis bibendum.

Follow Me

info@art-fences.be |Offertedienst: 0499/82 85 45 | Klantenservice: 0491/10 20 30

ART-FENCES STAAT VOOR

  • kwaliteit
  • design
  • garantie

ART-FENCES - BELGISCHE TOPKWALITEIT

SCHANSKORVEN:

Schanskorven van Art-fences zijn 100% Belgisch en worden in eigen huis vervaardigd, uit gladde staalnetten van 4mm draaddikte en een maaswijdte van 50 x 50mm. Na het versnijden, plooien en lassen worden al onze producten warm verzinkt. Hierdoor kunnen wij een duurzaam, kwalitatief, hoogstaand product afleveren dat in alle weersomstandigheden zijn kwaliteit en schoonheid blijft behouden.

Elke bewerking die gedaan wordt op reeds gegalvaniseerde netten, (Galfan) zoals versnijden, plooien, lassen, ,… beschadigd elke beschermlaag wat vroeg of laat zich resulteert in corrosievorming. Met deze werkwijze neemt Art-fences dan ook een unieke positie in. Onze producten maken dan ook het verschil.
Door de sterkte van ons merk, de hoogstaande perfecte afwerking en korte levertermijnen, kiezen klanten meer en meer voor de producten van Art-fences.

Afstandshouders, ringen of andere tools voor de samenstelling van uw korven… zijn bij Art-fences overbodig. Al onze producten worden als één product afgeleverd, klaar om direct opgevuld te worden met de breukstenen naar keuze.

Door de modellen van Art-fences te combineren met maatwerk, is het mogelijk om voor iedere tuin een unieke look te creëren.
Naast de schanskorf walls ontwerpt Art-fences ook bloembakkentuinmeubilairtuinhaarden, …

Onophoudelijk gaan wij op zoek naar nieuwe ideeën om u te helpen bij uw zoektocht naar de perfecte uitstraling.

Art-fences kan aan al uw wensen voldoen. Is het nu standaard of hebt u een project op maat.

Kwaliteit staat bij ons voorop! Dit is waar wij ons in onderscheiden. Alle schanskorven worden perfect afgewerkt. Wij staan garant voor een uitstekende service en een goede prijs-kwaliteitsverhouding.

error: Content is protected !!